Toilet plaatsen en ander sanitairwerk

Laat u uw badkamer of wc renoveren en wilt u voor het plaatsen van uw nieuwe sanitair een vakman inschakelen? Venekamp Timmerwerken kan uw toilet plaatsen in Peize en omstreken. Wij kopen de gewenste producten voor u in en installeren deze vervolgens op professionele wijze. Wastafels, toiletten, douchebakken: alles is mogelijk!

De juiste expertise

Een toilet plaatsen, wasbak plaatsen of ander sanitair installeren is een bezigheid dat een bepaalde expertise vereist. Daarom kunt u dit het beste overlaten aan de specialist. Venekamp Timmerwerken zit al meer dan 35 jaar in het vak en kan u op alle gebieden van dienst zijn. Door ons uw sanitair te laten plaatsen, bent u verzekerd van een perfect eindresultaat geheel naar uw wensen. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bespreken we uw wensen uitvoerig en geven we u een offerte op maat. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Sanitair van kwaliteit

Wanneer wij voor u sanitair plaatsen, regelen wij de producten graag voor u. Omdat wij deze inkopen bij een professioneel installatiebedrijf, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Bovendien zit er op deze artikelen altijd een goede garantie. Natuurlijk installeren wij eveneens met genoegen het sanitair dat u zelf heeft ingekocht. Houd er alleen wel rekening mee dat wij hier geen garantie op kunnen geven. Vanzelfsprekend is de installatie die wij verzorgen van dezelfde hoge kwaliteit en geven we u de beste service!

Interesse of meer weten? Vul het contactformulier in met uw vraag of bel ons op 085-8881535 voor een snel antwoord. Venekamp Timmerwerken uit Peize is in te schakelen door particulieren én bedrijven in de regio Groningen.