Timmerwerk van hoge kwaliteit op maat

Een schuur laten bouwen, houten vloeren leggen, kozijnen plaatsen of ander timmerwerk in Peize en omstreken laten verrichten? Venekamp Timmerwerken is uw vakman in de regio. Wij zijn allround timmerbedrijf en kunnen alle mogelijke werkzaamheden voor u uitvoeren. Dankzij onze ruim 35 jaar ervaring in het vak bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat naar uw wensen.

Diverse werkzaamheden

Even een los plankje vasttimmeren is natuurlijk voor niemand een probleem, maar het meeste timmerwerk kunt u het beste overlaten aan een gespecialiseerd timmerman. Niet omdat u het zelf niet zou kunnen, maar omdat u op deze manier gegarandeerd geniet van echt vakwerk waar u nog jaren van geniet. Venekamp Timmerwerken levert namelijk altijd de hoogste kwaliteit geheel op maat. Of het nu gaat om een serre of carport bouwen, kozijnen vervangen, houtrotreparaties of werk aan gevelbekleding, plafonds en daken: wij voeren het allemaal vakkundig voor u uit. Vanzelfsprekend voorzien we u tijdens de uitvoering van de allerbeste service.

Onze werkwijze

Vanuit Peize zijn wij actief in de wijde omgeving. Zowel particulieren als bedrijven zijn van harte welkom. Wanneer u contact met ons opneemt, maken we een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en uw wensen in kaart te brengen. Op basis hiervan stellen we een vrijblijvende offerte voor u op. Gaat u akkoord? Dan gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag. Overigens kunnen wij nog diverse andere werkzaamheden voor u verrichten, zoals een toilet plaatsen of oud pand restaureren.

Maak een afspraak of stel uw vragen door te bellen naar 085-8881535 of een bericht achter te laten via ons contactformulier. Venekamp Timmerwerken staat u zo spoedig mogelijk te woord!