Laat ons zorgvuldig uw monument restaureren

Venekamp Timmerwerken is specialist in monumentenzorg. Als dergelijke expert kunnen wij ieder monument restaureren in Peize, Groningen en omstreken. Denk hierbij aan oude panden, boerderijen en meer. Wij zijn een allround bouwbedrijf en timmerman, waardoor we in staat zijn alle nodige werkzaamheden te verrichten. Kwaliteit, service en het realiseren van uw wensen staan voorop!

Woninguitstraling behouden

Het grootste voordeel van een monumentaal pand is natuurlijk de rijke historie en het authentieke karakter. Hierin geniet u van een bijzondere woonervaring die u niet in een standaard woning zult vinden. Nadeel is dan echter wel dat het doorgaans wat meer onderhoud vergt. Restauratie is een goede optie om de uitstraling te behouden en toch gebruik te kunnen maken van alle moderne gemakken. Venekamp Timmerwerken is hierin uw betrouwbare partner. We restaureren onder andere houtrot, dakspanten en sporen.

Vakkundig en servicegericht

Een historisch pand of monument restaureren vraagt om een zorgvuldige werkwijze. Omdat wij dit goed begrijpen, gaan wij bij alle werkzaamheden professioneel en netjes te werk. Bovendien staan uw wensen te allen tijde centraal en ons streven is dan ook om deze zo goed mogelijk te realiseren. We denken overal met u mee en voorzien u van de beste service. Of het nu om een rijksmonument, oude boerderij of ander pand gaat: Venekamp Timmerwerken is u graag van dienst.

Wacht niet langer met uw monumentrestauratie en schakel ons vandaag nog in. Vragen stellen kan eveneens door contact met ons op te nemen. U bereikt ons via tel. 085-8881535 of het online contactformulier. We staan u met plezier te woord.