Houten of kunststof kozijn plaatsen en vervangen

Zijn uw houten kozijnen aan vervanging toe, of wilt u nieuwe kunststof kozijnen laten plaatsen? Venekamp Timmerwerken komt graag uw gewenste kozijn plaatsen in Peize en omgeving Groningen. Ramen plaatsen en hang- en sluitwerk is eveneens mogelijk. Alle diensten en producten die wij leveren zijn van hoge kwaliteit. Uiteraard is een uitstekende service gegarandeerd.

Voordelige, complete service

Een kozijn plaatsen is voor de vakman van ons bouwbedrijf absoluut geen probleem. Ruim 35 jaar ervaring stelt ons in staat u op alle gebieden de beste kwaliteit te leveren. De houten kozijnen maken wij zelf, en de kunststof kozijnen kopen wij in bij betrouwbare verkopers. Voor het hang- en sluitwerk maken wij gebruik van gecertificeerde sloten. Met andere woorden: u geniet van onze totaalservice tegen een vriendelijk prijsje. Uw allround timmerman denkt graag met u mee en realiseert uw wensen in een prachtig eindresultaat.

Ook voor ramen plaatsen

Zonder ramen geen kozijnen. Vandaar dat wij bij Venekamp Timmerwerken tevens uw ruiten kunnen laten leveren en deze direct voor u kunnen plaatsen. Dubbelglas is in deze tijd niet meer weg te denken en behoort daarom zeker tot de opties. Onze vakman komt graag bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken, om u zo te verzekeren van het beste resultaat. Na akkoord met de vrijblijvende offerte gaan wij zo spoedig mogelijk voor u aan de slag.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken of uw vragen te stellen. U bereikt Venekamp Timmerwerken via tel. 085-8881535 of het online contactformulier. We hopen u snel van dienst te mogen zijn!